Check Point CPX On Tour i Stockholm 19 september

2016-08-23
Check Point bjuder in till en eftermiddag där du får inblick i hur du säkerställer att din verksamhet ligger ett steg före säkerhetshoten på marknaden.

Experter menar att 2016 blir ett år av Ransomware och än så länge verkar dom ha rätt. Vi ser även en enorm ökning av Ddos-attacker och hot specifikt inriktat mot mobila enheter. Den svagaste länken i allt detta är ofta vi människor då vi bär med oss både privat och yrkesmässigt viktig information i våra datorer och mobila enheter. Detta gör att verksamheter ständigt måste se över sitt skydd, uppdatera sin säkerhetsstrategi och sätta integritetsfrågorna i första rummet.

Under eftermiddagen ger vi dig inblick i hur du säkerställer att din verksamhet ligger ett steg före säkerhetshoten på marknaden. Dagen gästas av bl a Hans Werner, CEO Radar som berättar om de trender de ser i Norden kring IT-säkerhet och Avi Rembaum, Vice President för Security Solutions på Check Point som visar hur du kan bryta vågen av Ransomware. Du kommer även få möjlighet till ett flertal kortare tekniska demonstrationer under dagen. Som avslutning bjuder vi på grillbuffé & boule på terrassen.

Anmälan och agenda hittar du här: Check Point CPX On Tour i Stockholm