Lediga jobb

Vill du vara med i en bransch som ständigt utvecklas och konstant är på tapeten? Värdesätter du att få arbeta med kompetenta kollegor som brinner för sitt arbete? Utmanas du av roliga arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter?

Certezza är ett mångsidigt företag med fina utvecklingsmöjligheter. Vi växer ständigt och söker nya medarbetare inom områdena nedan. Om du är intresserad av att jobba med något av våra övriga kompetensområden kan du skicka en spontanansökan.

IT-säkerhet

IT-säkerhetskonsult

Har du en djup kompetens inom nätverk och brandväggar och kan bygga om kundens befintliga infrastrukturlösning? Då är det Dig vi söker.

Läs mer
Security Operations Center (SOC)

Security Operations Center (SOC)

Har Du ett stort teknikintresse och är allmänt kunnig inom IT-support, servrar och drift? Är Du en problemlösare med hög servicekänsla? Då ska Du söka jobbet som IT-säkerhetskonsult hos vår SOC!

Läs mer
Identity and Access Management (IAM)

Säkerhetskonsult med inriktning Identity Access Management (IAM)

Har du en god överblick över IAM-området vad gäller tekniker, standarder och produkter? Tycker du det är intressant att arbeta med bland annat stark autentisering, single sign on och federationsanslutningar? Då ska Du söka jobbet som IAM-konsult hos oss!

Läs mer
Infrastruktur och säkerhetsarkitekt

Infrastruktur och säkerhetsarkitekt

Trivs du med att kartlägga befintliga processer och ta fram lösningsförslag på säkra system och IT-infrastruktur? Då ska Du läsa vidare!

Läs mer
Strategi

Säkerhetsstrateg

Vill du vara med och driva, utveckla och säkerställa det strategiska arbetet inom informations- och IT-säkerhetsfrågor? Vi erbjuder Dig en möjlighet att göra viktig skillnad genom ditt arbete!

Läs mer
Informationssäkerhet

Informationssäkerhetskonsult

Är du den som proaktivt styr olika projekt inom informationssäkerhet och har en teknisk bakgrund med intresse för metodik, processer och informationssäkerhet? Nu söker vi flera juniora och seniora informationssäkerhetskonsulter med projektledarvana!

Läs mer
Public Key Infrastructure (PKI)

Säkerhetskonsult med inriktning Public Key Infrastructure (PKI)

Tycker du att det är roligt att jobba med installationer av Windows-PKI och säkra e-legitimationer? Är design och implementation av ny PKI miljö samt tvåfaktorsautentisering något du finner intressant? I så fall ska du läsa vidare!

Läs mer
Penetrationstest

Penetrationstestare

Har du ett brinnande intresse för penetrationstester, tar informationssäkerhet på allvar och kan jobba i olika system? Då har vi jobbet för Dig!

Läs mer
Juridik

Jurist med IT-kompetens

Kan du på ett tydligt, förståeligt och beskrivande sätt förmedla hur juridiska krav ska kunna omsättas till praktik och har ett IT-intresse, då är det Dig vi söker!

Läs mer
Utveckling

Utvecklare med säkerhetsintresse

Tycker du att det är givande att arbeta som utvecklare och har ett stort säkerhetsintresse? Då ska du läsa vidare!

Läs mer