Lediga jobb

Vill du vara med i en bransch som ständigt utvecklas och konstant är på tapeten? Värdesätter du att få arbeta med kompetenta kollegor som brinner för sitt arbete? Utmanas du av roliga arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter?

Certezza är ett mångsidigt företag med fina utvecklingsmöjligheter. Vi växer ständigt och söker nya medarbetare inom områdena nedan. Om du är intresserad av att jobba med något av våra övriga kompetensområden kan du skicka en spontanansökan.

Public Key Infrastructure (PKI)

Säkerhetskonsult med inriktning Public Key Infrastructure (PKI)

Tycker du att det är roligt att jobba med installationer av PKI och säkra e-legitimationer? Är design och implementation av ny PKI miljö samt tvåfaktorsautentisering något du finner intressant? I så fall ska du läsa vidare!

Läs mer
Samhällssäkerhet

Säkerhetskonsult med inriktning samhällssäkerhet

Detta är jobbet för Dig om du är intresserad av att arbeta med att stärka kundernas beredskap och motståndskraft inom krisberedskap och civilt försvar.

Läs mer
Identity and Access Management (IAM)

Säkerhetskonsult med inriktning Identity Access Management (IAM)

Har du en god överblick över IAM-området vad gäller tekniker, standarder och produkter? Tycker du det är intressant att arbeta med bland annat stark autentisering, single sign on och federationsanslutningar? Då ska Du söka jobbet som IAM-konsult hos oss!

Läs mer
HR

Vikarierande HR- och rekryteringschef

Tycker du att det är roligt att arbeta med HR och rekrytering samt har ett intresse för informations- och cybersäkerhet? Läs vidare för att se om du är rätt person för jobbet.

Läs mer
SOC

Service Delivery Manager

Är du serviceinriktade och vill agera som expert inom kundrelationer när det kommer till förvaltning, då ska Du läsa vidare!

Läs mer
Ledning och styrning

Projektledare inom informations- och cybersäkerhet

Vill du hjälpa våra kunder att skapa ett robust och säkert samhälle?

Läs mer
Informationssäkerhet

Informationssäkerhetskonsult

Är du den som proaktivt leder eller agera som expert i ditt informationssäkerhetsarbete, då ska Du läsa vidare.

Läs mer
Identity and Access Management (IAM)

It-arkitekt/it-specialist med inriktning elektroniska underskrifter

Tycker du om att jobba arbeta "hands on" och är en fena på elektroniska underskrifter, då har vi jobbet för Dig!

Läs mer
Public Key Infrastructure (PKI)

Säkerhetsexperter med inriktning krypto

Tycker du om att grotta ner dig slumptal, signalskydd och nyckelceremonier? Är du i grunden en it-säkerhetsexperter och har erfarenhet av krypto? I så fall ska du läsa vidare!

Läs mer
It-säkerhet

It-säkerhetskonsult

Har du kompetens inom nätverk och brandväggar och kan bygga om och säkra kundens befintliga infrastrukturlösning? Då är det Dig vi söker.

Läs mer
Juridik

Jurist med cyberkompetens

Kan du på ett tydligt, förståeligt och beskrivande sätt förmedla hur juridiska krav ska kunna omsättas till praktik och har ett intresse för informations- och cybersäkerhet, då är det Dig vi söker!

Läs mer