Lediga jobb

Vill du vara med i en bransch som ständigt utvecklas och konstant är på tapeten? Värdesätter du att få arbeta med kompetenta kollegor som brinner för sitt arbete? Utmanas du av roliga arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter?

Certezza är ett mångsidigt företag med fina utvecklingsmöjligheter. Vi växer ständigt och söker nya medarbetare inom områdena nedan. Om du är intresserad av att jobba med något av våra övriga kompetensområden kan du skicka en spontanansökan.

Projektledning

Projektledare

Tycker du om att driva och göra komplexa projekt till något begripligt för kunden? Då är detta jobbet för Dig.

Läs mer
Försäljning

Innesäljare

Är du säljaren som drivs av ett högt tempo och som på ett relationsskapande sätt följer upp leads och har lätt för att skapa intresse för nya affärsmöjligheter, då är det Dig vi söker.

Läs mer
PKI

Säkerhetsexperter med inriktning krypto

Tycker du om att grotta ner dig slumptal, signalskydd och nyckelceremonier? Är du i grunden en IT-säkerhetsexperter och har erfarenhet av krypto? I så fall ska du läsa vidare!

Läs mer
IT-säkerhet

IT-säkerhetskonsult

Har du en djup kompetens inom nätverk och brandväggar och kan bygga om kundens befintliga infrastrukturlösning? Då är det Dig vi söker.

Läs mer
Security Operations Center (SOC)

Security Operations Center (SOC)

Har Du ett stort teknikintresse och är allmänt kunnig inom IT-support, servrar och drift? Är Du en problemlösare med hög servicekänsla? Då ska Du söka jobbet som IT-säkerhetskonsult hos vår SOC!

Läs mer
Identity and Access Management (IAM)

Säkerhetskonsult med inriktning Identity Access Management (IAM)

Har du en god överblick över IAM-området vad gäller tekniker, standarder och produkter? Tycker du det är intressant att arbeta med bland annat stark autentisering, single sign on och federationsanslutningar? Då ska Du söka jobbet som IAM-konsult hos oss!

Läs mer
Public Key Infrastructure (PKI)

Säkerhetskonsult med inriktning Public Key Infrastructure (PKI)

Tycker du att det är roligt att jobba med installationer av Windows-PKI och säkra e-legitimationer? Är design och implementation av ny PKI miljö samt tvåfaktorsautentisering något du finner intressant? I så fall ska du läsa vidare!

Läs mer
Juridik

Jurist med IT-kompetens

Kan du på ett tydligt, förståeligt och beskrivande sätt förmedla hur juridiska krav ska kunna omsättas till praktik och har ett IT-intresse, då är det Dig vi söker!

Läs mer
Utveckling

Utvecklare med säkerhetsintresse

Tycker du att det är givande att arbeta som utvecklare och har ett stort säkerhetsintresse? Då ska du läsa vidare!

Läs mer