Lediga jobb

Vill du vara med i en bransch som ständigt utvecklas och konstant är på tapeten? Värdesätter du att få arbeta med kompetenta kollegor som brinner för sitt arbete? Utmanas du av roliga arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter?

Certezza är ett mångsidigt företag med fina utvecklingsmöjligheter. Vi växer ständigt och söker nya medarbetare inom områdena nedan. Om du är intresserad av att jobba med något av våra övriga kompetensområden kan du skicka en spontanansökan.

Security Operations Center (SOC)

IT-säkerhetskonsult med inriktning Nät/Federationer

Har du utvecklarkompetens och brinner för att skriva skript och sätta upp integrationer samt att att arbeta med Windows serverdrift? Då har vi jobbet för dig.

Läs mer
Projektledning

Projektledare inom informations- och IT-säkerhet

Tycker du om att driva och göra komplexa projekt till något begripligt för kunden? Då är detta jobbet för Dig.

Läs mer
PKI

Säkerhetsexperter med inriktning krypto

Tycker du om att grotta ner dig slumptal, signalskydd och nyckelceremonier? Är du i grunden en IT-säkerhetsexperter och har erfarenhet av krypto? I så fall ska du läsa vidare!

Läs mer
IT-säkerhet

IT-säkerhetskonsult

Har du kompetens inom nätverk och brandväggar och kan bygga om och säkra kundens befintliga infrastrukturlösning? Då är det Dig vi söker.

Läs mer
Identity and Access Management (IAM)

Säkerhetskonsult med inriktning Identity Access Management (IAM)

Har du en god överblick över IAM-området vad gäller tekniker, standarder och produkter? Tycker du det är intressant att arbeta med bland annat stark autentisering, single sign on och federationsanslutningar? Då ska Du söka jobbet som IAM-konsult hos oss!

Läs mer
Informationssäkerhet

Informationssäkerhetskonsult

Är du den som proaktivt styr olika projekt inom informationssäkerhet och har en teknisk bakgrund med intresse för metodik, processer och informationssäkerhet? Nu söker vi flera informationssäkerhetskonsulter med projektledarvana!

Läs mer
Public Key Infrastructure (PKI)

Säkerhetskonsult med inriktning Public Key Infrastructure (PKI)

Tycker du att det är roligt att jobba med installationer av Windows-PKI och säkra e-legitimationer? Är design och implementation av ny PKI miljö samt tvåfaktorsautentisering något du finner intressant? I så fall ska du läsa vidare!

Läs mer
Penetrationstest

Penetrationstestare

Har du ett brinnande intresse för penetrationstester, tar informationssäkerhet på allvar och kan jobba i olika system? Då har vi jobbet för Dig!

Läs mer