En fin karriär

På Certezza brinner vi för informations- och cybersäkerhet och kan stolt säga att alla medarbetare spelar en viktig roll när det gäller att göra Certezza till ett välmående och framgångsrikt företag.

Vår starka företagskultur som präglas av delaktighet leder till att våra medarbetare trivs och får möjlighet att utvecklas.

1

Här kommer några anledningar till varför man ska jobba på Certezza.

Plats för alla
Här finns jobb för alla som vill arbeta med informations- och cybersäkerhet och som vill bidra till samhällsnytta. Så länge du har rätt inställning och driv spelar det ingen roll om du har många års erfarenhet eller om du precis har avslutat din utbildning.

Utvecklingsmöjligheter
På Certezza är det viktigt att alla medarbetare känner att de ständigt utvecklas. Kompetensutveckling i form av kompetensöverföring mellan kollegor och internutbildningar är något vi är stola över. För att säkerställa att våra medarbetare besitter en hög kompetensnivå får alla medarbetare årligen lägga upp en individuell utbildningsplan med möjlighet till externa utbildningar och certifieringar.

En extra familj
På Certezza värdesätter vi varandra! Ägarnas vision har alltid varit att kollegorna ska vara en extra familj. Den familjära andan gör att det finns en gemenskap som leder till att många väljer att stanna kvar länge. Vidare har vi alltid en vårkonferens någonstans i vårt avlånga land och en höstkonferens utomlands som fokuserar på att tillsammans utveckla Certezza, men även att finna tid till att lära känna varandra. Utöver det försöker vi anordna aw:n regelbundet och åker även på skidresor tillsammans.

Platt organisation
Ägarna är högst aktiva i bolaget och driver Certezza framåt i rätt anda. Det finns ingen extern styrelse som driver igenom beslut om hur bolaget ska styras. Det innebär att ett beslut sällan är längre bort än ett samtal.

Erkänt informationssäkerhetsföretag
En anställning på Certezza innebär att du får jobba på ett företag som är erkänt inom informationssäkerhetsbranschen. Det leder till att du som konsult får jobba med intressanta uppdrag och har möjlighet att påverka din egen situation – vem vill inte göra det?

Våra värdeord

Långsiktighet

Vårt öppna och inkluderande synsätt är nyckeln till ett långsiktigt och hållbart tänkande.

Resultat

För oss är det en självklarhet att tänka långsiktigt. Vi vill att ni som kund skall känna er trygga med våra resultat, så väl idag som imorgon.

Engagemang

Informations- och cybersäkerhet är inte bara vår profession, det är vår passion vilket genomsyrar hela vårt engagemang.

Förmåner

Nedan finner du några av förmånerna som erbjuds på Certezza.

Bonus

Vi vill att de anställda ska få del av företagets framgång. Därför tillförs en bonuspott som delas lika av alla på företaget oavsett roll.

Företagshälsovård

Alla anställda får om de så önskar genomföra en hälsoundersökning och ta vaccination mot för tiden aktuella influensor.

Friskvårdbidrag

Certezza erbjuder ett generöst belopp för att vi anser att medarbetarnas välbefinnande är det viktigaste för företaget.

Pensionssparande

För att uppmuntra till pensionssparande finns det möjlighet till löneväxling på Certezza.

Centralt kontor

Certezza har sitt kontor i Gamla stan i Stockholm, med goda förbindelser till nästan all kollektivtrafik.

Corporate Social Responsibility

För oss är det viktigt att ta vårt samhällsansvar. Därför erbjuda vi alla anställda två volontärsdagar per kalenderår för att på arbetstid kunna bidra till ett ändamål inom informations- och cybersäkerhet.Se lediga jobb Skicka spontanansökan