Virtuell fax – hantera faxtrafiken via e-post

TDialog erbjuder en tilläggsoption till sin tjänst som gör det möjligt att hantera fax via e-post.

Tjänsten skickar faxet till ett inkommande nummer och konverterar det till en bifogad pdf eller tif-fil som bilaga till e-postmeddelandet.
Digital fax är en användarvänlig molntjänst som inte kräver någon installation eller anpassning. Den ersätter helt era befintliga faxinstallationer och ni slipper eventuella problem med fax i mobil/IP-abonnemang.

Om Generic – digital fax – Funktioner

Skicka fax som e-post – Ett digitalt fax innebär att du skickar ett fax precis som ett vanligt e-postmeddelande. Innehåll och eventuella bilagor konverteras till fax av tjänsten. Det är även möjligt att använda unika domänadresser för fax, t.ex. @fax.dindomän.se.

Ta emot fax som e-postMed ett inkommande faxnummer tar ni enkelt emot fax direkt till e-post. Faxet kommer in som ett vanligt mejl där själva faxet bifogas som en PDF. Varje inkommande faxnummer knyts till en eller flera e-postadresser. Ni kan självklart behålla ert befintliga och inarbetade faxnummer genom att vidarebefordra detta till det nya nummer ni får i tjänsten.

Säkerhet för digital faxSäkerheten för digital fax är mycket hög. Fax lagras endast tillfälligt under leverans, ingen tredje part är inblandad och information lagras endast i Sverige. Du är garanterad full spårbarhet och all information krypteras.

Som operatör lyder Generic under Lagen om elektronisk kommunikation (LEK) där GDPR ingår. Generic har också rollen som personuppgiftsansvarig.

https://www.generic.se/tjanster/digital-fax/

 

Virtuell fax – hantera faxtrafiken via e-post erbjuds inom dessa kompetensområden: