Pardis

HR-chef

Certezza är familjärt. Det är inte något som bara sägs utan det ”efterlevs” på riktigt.

Pardis, hur ser HR-arbetet ut på Certezza?
Arbetet fokuserar mycket på att attrahera, utveckla och engagera medarbetare för att på så sätt bibehålla och rekrytera duktiga medarbetare.

Just nu håller vi på och växer organiskt och därmed är det stort fokus på rekrytering. Jag tror starkt på att alla personer kan utveckla sin kompetens med rätt inställning därför lägger vi stor vikt vid personlighet för att säkerställa att alla trivs tillsammans på Certezza.

Vad tycker du gör Certezza unikt?
Certezza är familjärt. Det är inte något som bara sägs utan det ”efterlevs” på riktigt. Grundarna av bolaget driver det fortfarande och jag upplever att de är kärnan i det som gör att det känns familjärt. Det är högt i tak, prestigelöst och allas åsikter värderas lika mycket. Jag upplever att det är en arbetsplats där alla stöttar varandra istället för att få egna fördelar. Sen arbetar jag också med väldigt kompetenta kollegor vilket gör att alla ständigt vill utvecklas och på Certezza fokuseras det mycket på kompetensutveckling då det är helt avgörande för vår framgång.

Jag gillar även mjuka värden och tycker att det är viktigt. På fredagar brukar vi bland annat äta frukost tillsammans för att få en möjlighet att träffas under mer sociala former och det är ofta mycket skratt när vi umgås.