Adriana

Jurist

På Certezza samlas spetskompetens inom säkerhet i våra kompetensområden där juridik och teknik kombineras och skapar en heltäckande rådgivning.

Adriana, du är relativt ny på Certezza, vad fick dig att söka tjänsten som jurist?

Jag tycker digitaliseringen av vårt samhälle är väldigt spännande men det är samtidigt ett område som är outforskat och i ständig utveckling då digitaliseringen ökar i snabb takt, många gånger på bekostnad av säkerheten. Jag har även ett intresse för samspelet mellan juridik och teknik. Utvecklingen av det alltmer digitala samhället är en utveckling jag vill vara en del av och såg möjligheten genom att söka tjänsten som jurist på Certezza. Jag är väldigt positiv till spetskompetens då jag anser att det är vägen till nöjda kunder. På Certezza samlas spetskompetens inom säkerhet i våra kompetensområden där juridik och teknik kombineras och skapar en heltäckande rådgivning.

Vad tycker du är roligast med ditt jobb?

Det roligaste med mitt jobb är att ingen dag är den andra lik. Jag arbetar främst med våra kunder genom olika uppdrag och utbildningar, men jag arbetar även en del på kontoret vilket gör att arbetsuppgifterna är väldigt varierande. Jag kommer även i kontakt med många olika branscher och människor (på så vis även olika behov) vilket är väldigt givande.