Beställ certifikat enkelt med Certezza certifikatsportalen

2023-11-16

Många applikationer och webbsidor använder krypterad kommunikation som standardläge. Då behöver man ett certifikat för att tillgodogöra sig denna kryptering. Ett certifikat används för att dels intyga motpartens identitet, att säkerställa tillit till identiteten och att möjliggöra denna krypterade kommunikation.

Vi vill lyfta fram Certezzas certifikatsportal, https://certifikat.certezza.net/. Där man får en enkel och behändig guide för att lägga en beställning för publika webbserver certifikat från några av de största utfärdarna, som tillexempel Telia och Digicert.
Certezzas Säkerhetscenter är väl insatta i certifikat, PKI och kan hjälpa er med frågor och funderingar på svenska, både via telefon och email. Vi hjälper till med beställning, installation och uppföljning när det är dags att förnya certifikaten. För att inte missa när certifikatet går ut får ni alltid en automatisk påminnelse via mail i god tid. Dessutom kan ni köpa certifikatet via faktura. Kontakta cert@certezza.net om ni vill veta mer.