Certezza utbildningar – vanliga frågor

Här listar vi vanliga frågor och svar om våra utbildningar. Saknar du någon fråga, hör av dig till edu@certezza.net.

När är sista anmälan?

Det går bra att anmäla sig fram till några dagar innan utbildningen. Anmäler du dig dagen innan utbildningen, mejla för säkerhets skull till edu@certezza.net och säkerställ att det finns plats kvar.

Jag har fått förhinder – vad gör jag?

Vid sjukdom, hör av dig till oss så snart du kan. Är det mindre än en vecka kvar innan utbildningen erbjuds du en plats på nästa kurstillfälle. Det går också att överlåta din plats till en kollega. Meddela oss på edu@certezza.net

Om kurstillfället ställs in eller flyttas fram – vad gäller?

Kurstillfällen kan komma att flyttas fram eller ställas in p.g.a. för få anmälda deltagare, sjukdom hos kursledare, eller annan orsak utom vår kontroll. Detta meddelas anmälda deltagare så snart det är möjligt. Certezza är inte ersättningsskyldig för kostnader så som resa och logi och liknande om ett kurstillfälle måste ställas in.

Det står inget kursdatum, när är nästa kurstillfälle?

Nästa kurstillfälle annonseras ca ett halvår i förväg. Om det inte finns något datum är du välkommen att anmäla intresse till edu@certezza.net så meddelar vi när nästa kursdatum är bestämt.

När kommer fakturan?

Fakturan kommer i anslutning till genomförd utbildning.

När får jag mitt kursintyg?

Vid en utbildning där vi träffas fysiskt får du ett utskrivet kursintyg vid utbildningsdagens slut, efter genomförd kursutvärdering (om tid finns för detta). Vid en digital utbildning får du kursintyg efter genomförd digital kursutvärdering. Kontakta oss på edu@certezza.net så skickar vi ett digitalt kursintyg.

Vi är flera från samma företag, kan vi få rabatt?

Är ni tre eller fler som anmäler er till samma kurstillfälle erbjuds ni 10% rabatt. För större grupper än så kontakta edu@certezza.net

Jag har gått utbildning hos er tidigare, kan jag få rabatt?

Om du anmäler dig igen inom 12 månader från första kurstillfället erbjuder vi 10% rabatt på nästa kursavgift.

Kan vi få en företagsanpassad utbildning bara för vår organisation?

Absolut, det kan vi erbjuda för de flesta av våra utbildningar. Kontakta edu@certezza.net för offert på önskad utbildning och inplanering av kurstillfälle.

Betalningsvillkor

Vid avbokning mindre än 1 vecka innan planerad utbildning debiteras 100 %. Vid avbokning mindre
än 3 veckor innan planerad utbildning debiteras 50 %. Vid sjukdom eller särskilda skäl se ovan under “Jag har fått förhinder – vad gör jag?” Betalningsvillkor 30 dagar netto. Samtliga priser är i SEK och exklusive moms.